02/03/2022 02/03/2022 Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκαν τα παιδιά του Ξενώνα «Εστία» τους μαθητές και τους καθηγητές της Λεόντειου Σχολής Αθηνών, οι οποίοι πραγματοποίησαν επίσκεψη στη Δομή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και προσέφεραν μπάλες και είδη πρώτης ανάγκης. Το προσωπικό του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ευχαρίστησε τα παιδιά και τους καθηγητές της Λεόντειου για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους...
02 Μαρτίου, 2022 - 15:55
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2022 - 18:44

Μαθητές της Λεόντειου Σχολής Αθηνών στην «Εστία» της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ»

Διαδώστε:
Μαθητές της Λεόντειου Σχολής Αθηνών στην «Εστία» της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ»

Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκαν τα παιδιά του Ξενώνα «Εστία» τους μαθητές και τους καθηγητές της Λεόντειου Σχολής Αθηνών, οι οποίοι πραγματοποίησαν επίσκεψη στη Δομή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και προσέφεραν μπάλες και είδη πρώτης ανάγκης.

Το προσωπικό του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ευχαρίστησε τα παιδιά και τους καθηγητές της Λεόντειου για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους και την προσφορά τους και έπειτα τους ξενάγησε στους χώρους της Δομής. Στη συνέχεια, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σχετικά με το μακρύ και επίπονο ταξίδι των προσφυγόπουλων που μένουν στον Ξενώνα, τις συνθήκες διαβίωσης τους στην Ευρώπη, τα σχέδια και τις επιθυμίες τους. Τα παιδιά της «Εστίας» χάρισαν συμβολικά στους μαθητές της Λεόντειου μία όμορφη κατασκευή με το σήμα της Ειρήνης, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την ευγνωμοσύνη τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων