22/11/2020 22/11/2020 Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020, στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως πραγματοποιήθηκε ένας διαδικτυακός κύκλος επιστημόνων. Η δύναμη της ευχής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα και οι δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας «συνήθροισαν επι τω αυτώ» τα μέλη του κύκλου επιστημόνων και φοιτητριών του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης. Έτσι, 35 κορίτσια, που...
22 Νοεμβρίου, 2020 - 11:43

«Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει πάντα ένας δρόμος επικοινωνίας»

Διαδώστε:
«Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει πάντα ένας δρόμος επικοινωνίας»

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020, στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως πραγματοποιήθηκε ένας διαδικτυακός κύκλος επιστημόνων. Η δύναμη της ευχής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα και οι δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας «συνήθροισαν επι τω αυτώ» τα μέλη του κύκλου επιστημόνων και φοιτητριών του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης.

Έτσι, 35 κορίτσια, που στα παιδικά τους χρόνια άκουσαν το λόγο του Θεού στην ίδια ενοριακή συντροφιά, είχαν την ευκαιρία όχι μόνον να ανταμώσουν με τα σταθερά μέλη του κύκλου τους, αλλά να συναντηθούν και με τις φίλες τους, που τώρα υπηρετούν ως εκπαιδευτικοί στις εσχατιές της Ελλάδας: Κρήτη, Σάμο.

Αφόρμηση για τη συζήτηση έδωσε μια ομιλία του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Κριμαίας σχετικά με την σημαντική διαφορά ανάμεσα στα τέκνα του Θεού και τους δούλους Του.

Έστω και διαδικτυακά η συνάντηση χαροποίησε τη νεανική συντροφιά και αναθέρμανε την ελπίδα και την πίστη στην παντοδυναμία της αγάπης του Θεού.

«Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει πάντα ένας δρόμος επικοινωνίας» …οι συναντήσεις θα συνεχιστούν διαδικτυακά άχρι καιρού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων