15/06/2020 15/06/2020 Την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου επισκέφθηκε το Σάββατο 13 Ιουνίου ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής του στην Αθωνική Πολιτεία. Κατά την επίσκεψή του ο κ. Βλάσης συνοδευόταν από τον Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Αθανάσιο Μαρτίνο. Στην είσοδο της Ιερά Μονής τους υποδέχθηκε σύμφωνα με την αγιορείτικη τάξη ο...
15 Ιουνίου, 2020 - 15:22
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2020 - 15:25

Η Παναγία Βηματάρισσα ευλογία για την επίσκεψη του υφυπουργού

Διαδώστε:
Η Παναγία Βηματάρισσα ευλογία για την επίσκεψη του υφυπουργού

Την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου επισκέφθηκε το Σάββατο 13 Ιουνίου ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής του στην Αθωνική Πολιτεία.

Κατά την επίσκεψή του ο κ. Βλάσης συνοδευόταν από τον Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Αθανάσιο Μαρτίνο.

Στην είσοδο της Ιερά Μονής τους υποδέχθηκε σύμφωνα με την αγιορείτικη τάξη ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός και πατέρες της Βατοπαιδινής αδελφότητας, ενώ μπροστά από το Καθολικό της Μονής ο κ. Βλάσης ασπάστηκε το Ιερό ευαγγέλιο και εν συνεχεία εισήλθε εντός όπου έλαβε χώρα η ακολουθία του Εσπερινού.

Μετά το πέρας της ακολουθίας ο Καθηγούμενος Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός θέλοντας να ευχαριστήσει τους δυο υψηλούς επισκέπτες της Μονής προσέφερε ως ευλογία από μια εικόνα της Παναγίας της Βηματάρισσας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο υφυπουργός Εξωτερικών αποχαιρετά το Άγιον Όρος

Προσκυνώντας την Αγία Ζώνη

Παρουσία του υφυπουργού Εξωτερικών η αλλαγή της Ιεράς Επιστασίας στο Άγιον Όρος – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η υποδοχή του υφυπουργού Εξωτερικών στην Ι.Μ.Μ Βατοπαιδίου

Σε Μονές του Αγίου Όρους ο υφ. Εξωτερικών

Δεύτερη μέρα του υφυπουργού Κώστα Βλάση στο Άγιον Όρος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων