10/05/2023 10/05/2023 Πλήθος κόσμου βρέθηκε και χθες στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών για να προσκυνήσει την Ιερά Εικόνα της Παναγίας “Άξιον Εστί”. Το βράδυ της Τρίτης, 9 Μαϊου, τελέστηκε Ιερά Αγρυπνία ενώπιον της Ιεράς Εικόνας. Την ιερά αγρυπνία τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Αρβανίτης. Τον π. Επιφάνιο πλαισίωναν πατέρες της...
10 Μαΐου, 2023 - 9:50
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2023 - 9:37

Μητρόπολη Αθηνών: Ιερά Αγρυπνία ενώπιον της Παναγίας “Άξιον Εστί”

Διαδώστε:
Μητρόπολη Αθηνών: Ιερά Αγρυπνία ενώπιον της Παναγίας “Άξιον Εστί”

Πλήθος κόσμου βρέθηκε και χθες στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών για να προσκυνήσει την Ιερά Εικόνα της Παναγίας “Άξιον Εστί”.

Το βράδυ της Τρίτης, 9 Μαϊου, τελέστηκε Ιερά Αγρυπνία ενώπιον της Ιεράς Εικόνας. Την ιερά αγρυπνία τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Αρβανίτης.

Τον π. Επιφάνιο πλαισίωναν πατέρες της Ιεράς Μητροπόλεως ενώ συμπροσευχόμενος παρέστη ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Ηλιάκης.

Σε όλη τη διάρκεια της ακολουθίας πιστοί κάθε ηλικίας προσήλθαν στον Μητροπολιτικό Ναό για να προσκυνήσουν την Ιερά Εικόνα της Παναγίας μας.

Ιερές Ακολουθίες ενώπιον της Ιεράς Εικόνας

Η Μητρόπολη εκτός από κέντρο προσκυνήματος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες και επίκεντρο λατρευτικών εκδηλώσεων καθώς καθημερινά τελούνται ιερές ακολουθίες ενώπιον της Εικόνας του “Άξιον Εστί”.

Δείτε το πρόγραμμα με τις Ιερές Ακολουθίες έως και την Δευτέρα 15 Μαϊου, ημέρα κατά την οποία η Ιερά Εικόνα θα αναχωρήσει για το Άγιον Όρος:

Διαβάστε επίσης: 

Φωτορεπορτάζ οpe.gr: Η Αθήνα υποδέχθηκε το Άξιον Εστί – Τίθεται για προσκύνηση στη Μητρόπολη Αθηνών (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αθήνα κλίνει το γόνυ στην Παναγία “Άξιον Εστί” – Προς προσκύνηση η Ιερά Εικόνα στον Μητροπολιτικό Ναό έως και τις 15 Μαΐου (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για Άξιον Εστί: Προσκομίζουμε τις ελπίδες μας στην Παναγία (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Θεία Λειτουργία στη Μητρόπολη – Τρισάγιο για τα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη (VIDEO)

“Άξιον Εστί”: Η Παναγία παρηγοριά και ελπίδα – Με αμείωτο ρυθμό η προσκύνηση της Ιεράς Εικόνας στη Μητρόπολη Αθηνών

Άξιον Εστί: To ope.gr για δεύτερη ημέρα στη Μητρόπολη Αθηνών – Εικόνες από το προσκύνημα

“Αξιον Εστί”: Η Κυρία Θεοτόκος στο μέσο των Αθηνών σε μία δύσκολη περίοδο – Πλήθος πιστών καθημερινά συρρέει στη Μητρόπολη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων