14/03/2021 14/03/2021 Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή της Τυρινής 14 Μαρτίου 2021, μετά την Θεία Λειτουργία δεντροφύτευση στο Παρεκκλήσι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Τα δέντρα αποτελούν ένα από μεγαλύτερα εφόδια της φύσης. Η αξία τους είναι τόσο σημαντική που η παρουσία τους καθορίζει την ίδια την λειτουργία του πλανήτη. Λόγω των μέτρων της πανδημίας του κορωνοϊού, τελείται κάθε Κυριακή ο...
14 Μαρτίου, 2021 - 15:48
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2021 - 15:49

Δενδροφύτευση στο Παρεκκλήσι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Παραλίμνι

Διαδώστε:
Δενδροφύτευση στο Παρεκκλήσι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Παραλίμνι

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή της Τυρινής 14 Μαρτίου 2021, μετά την Θεία Λειτουργία δεντροφύτευση στο Παρεκκλήσι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Τα δέντρα αποτελούν ένα από μεγαλύτερα εφόδια της φύσης. Η αξία τους είναι τόσο σημαντική που η παρουσία τους καθορίζει την ίδια την λειτουργία του πλανήτη.

Λόγω των μέτρων της πανδημίας του κορωνοϊού, τελείται κάθε Κυριακή ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία εκτός από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, και στα Παρεκκλήσια: Αρχαγγέλου Μιχαήλ από τον πρωτ. Αναστάσιο Ισαάκ, Αγίας Μαρίνας από τον πρωθιερεύς Δανιήλ Άγκελ και στο παρεκκλήσι του Αγίου Κορνηλίου από τον π.Φίλιππο Φιλίππου. για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων