17/04/2024 17/04/2024 Μία διαφορετική επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ενορίτες του Τιμίου Σταυρού Πανοράματος Θεσσαλονίκης στην γη των Γρεβενών, συνοδευόμενοι από τον εφημέριό τους π. Αρτέμιο Τσίτση. Αφού επισκέφτηκαν την Ιερά Μονή Αγίου Νικάνορος Ζάβορδας και έλαβαν την ευλογία του Αγίου, κατόπιν επισκέφτηκαν τις Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας Γρεβενών, ξεναγήθηκαν από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, έμαθαν για την...
Ενορίες : Τιμίου Σταυρού Πανοράματος Θεσσαλονίκης
17 Απριλίου, 2024 - 17:40
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2024 - 17:26

Ενορίτες του Τιμίου Σταυρού Πανοράματος Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν τις Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας Γρεβενών

Διαδώστε:
Ενορίτες του Τιμίου Σταυρού Πανοράματος Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν τις Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας Γρεβενών

Μία διαφορετική επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ενορίτες του Τιμίου Σταυρού Πανοράματος Θεσσαλονίκης στην γη των Γρεβενών, συνοδευόμενοι από τον εφημέριό τους π. Αρτέμιο Τσίτση.

Αφού επισκέφτηκαν την Ιερά Μονή Αγίου Νικάνορος Ζάβορδας και έλαβαν την ευλογία του Αγίου, κατόπιν επισκέφτηκαν τις Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας Γρεβενών, ξεναγήθηκαν από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, έμαθαν για την παρουσία και την δράση της Εκκλησίας στις συγκεκριμένες φυλακές, άφησαν πολύτιμα για τους φυλακισμένους αγαθά και αναχώρησαν φορτωμένοι από εμπειρίες και εικόνες μοναδικές, όπως ομολόγησαν.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων