12/03/2019 12/03/2019 Στην Αστανά στο Πνεματικό Πολιτιστικό Κέντρο της Μητρόπολης του Καζαχστάν έγινε δεξίωση λόγω των Απόκρεων, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι διπλωματικών αποστολών στη χώρα. Η δεξίωση έγινε την την ευλογία του Μητροπολίτη Αστανά και Καζαχστάν κ. Αλεξάνδρου, ανάμεσα στους καλεσμένους παρεβρέθησαν ο Πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας, ο Πρέσβης της Βουλγαρίας,...
12 Μαρτίου, 2019 - 9:20
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2019 - 10:01

Απόκριες στο Καζαχστάν

Διαδώστε:
Απόκριες στο Καζαχστάν

Στην Αστανά στο Πνεματικό Πολιτιστικό Κέντρο της Μητρόπολης του Καζαχστάν έγινε δεξίωση λόγω των Απόκρεων, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι διπλωματικών αποστολών στη χώρα.

Η δεξίωση έγινε την την ευλογία του Μητροπολίτη Αστανά και Καζαχστάν κ. Αλεξάνδρου, ανάμεσα στους καλεσμένους παρεβρέθησαν ο Πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας, ο Πρέσβης της Βουλγαρίας, ο Πρέσβης της Μογγολίας, ο Πρέσβης της Αρμενίας, ο Πρέσβης της Ιαπωνίας, ο Πρέσβης του Ουζμπεκιστάν, ο Πρέσβης της Πολωνίας κ. ά.

Τους καλεσμένους εκ μέρους της Ορθόδοξης Εκκλησίας του Καζαχστάν χαιρέτησε ο Αρχιμανδρίτης Σέργιος (Καράμισσεφ), στο τέλος της δεξίωσης ο πρωθιερέας Ντμίτρι Μπαϊντέκ έκανε ξενάγηση στον καθεδρικό ναό της χώρας για τους προσκεκλημένους στη δεξίωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων