14/11/2023 14/11/2023 Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προσκύνηση της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών στην Αθήνα. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, όλες τις ώρες του 24ωρου στέκονται ευλαβικά στη σειρά για να προσκυνήσουν το ιερό λείψανο στο οποίο σώζεται Άφθαρτο το αριστερό Ωτίο του Αγίου.  Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης, ope.gr Καθημερινά...
14 Νοεμβρίου, 2023 - 9:38
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2023 - 13:00

Συνεχίζεται η προσκύνηση της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου

Διαδώστε:
Συνεχίζεται η προσκύνηση της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προσκύνηση της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών στην Αθήνα. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, όλες τις ώρες του 24ωρου στέκονται ευλαβικά στη σειρά για να προσκυνήσουν το ιερό λείψανο στο οποίο σώζεται Άφθαρτο το αριστερό Ωτίο του Αγίου. 

Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης, ope.gr

Καθημερινά τελούνται ιερές ακολουθίες σύμφωνα με το πρόγραμμα (Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ), ενώ σήμερα, Τρίτη 14 Νοεμβρίου, η Τιμία Κάρα θα μεταφερθεί από Βατοπαιδινούς πατέρες στο νοσοκομείο “ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ” (οδός Ιακωβάτων 43, Αθήνα), προς προσκύνηση και πνευματική ενίσχυση των ασθενούντων, των εργαζομένων ιατρών και νοσηλευτών και λοιπών εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος.

 

Φωτογραφία: Ραφαήλ Γεωργιάδης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων