29/07/2021 29/07/2021 Εκοιμήθη σήμερα το πρωί μετά από τροχαίο ατύχημα η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης Ξάνθης, Σεργία Μοναχή. Το τροχαίο έγινε στη διασταύρωση των Μαγγάνων και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του xanthinews.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η ηγουμένη της Αγίας Ειρήνης  συγκρούστηκε με μεγάλη σφοδρότητα με άλλο διερχόμενο όχημα. Η ηγουμένη Σεργία δυστυχώς...
29 Ιουλίου, 2021 - 13:39
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2021 - 13:40

Εκοιμήθη η Καθηγουμένη της Μονής Αγίας Ειρήνης Ξάνθης, Σεργία Μοναχή

Διαδώστε:
Εκοιμήθη η Καθηγουμένη της Μονής Αγίας Ειρήνης Ξάνθης, Σεργία Μοναχή

Εκοιμήθη σήμερα το πρωί μετά από τροχαίο ατύχημα η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ειρήνης Ξάνθης, Σεργία Μοναχή.

Το τροχαίο έγινε στη διασταύρωση των Μαγγάνων και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του xanthinews.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η ηγουμένη της Αγίας Ειρήνης  συγκρούστηκε με μεγάλη σφοδρότητα με άλλο διερχόμενο όχημα.

Η ηγουμένη Σεργία δυστυχώς βρήκε ακαριαίο θάνατο ενώ ο συνεπιβάτης που επέβαινε στο όχημα φέρει κατάγματα στα άκρα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Ο οδηγός του άλλου οχήματος επίσης φέρει κατάγματα που όμως δεν θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων