11/03/2019 11/03/2019  Κυριακής της Τυρινής, 1ο Μαρτίου 2019, στη Μονή Στροφάδων και Αγίου Διονυσίου Ζακύνθου εψάλη ο Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός, γνωστότερος ως “Εσπερινός της Συγγνώμης”, εν όψει της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.  Χοροστάτησε ο οικείος Μητροπολίτης Σεβ. Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄, ο οποίος μάλιστα κήρυξε τον θείο λόγο. Παρέστη στο ιερό Βήμα συμπροσευχόμενος ο Σεβ. Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος. Κλήρος και...
11 Μαρτίου, 2019 - 20:21
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2019 - 20:06

Ο Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός (της Συγγνώμης) στη Μονή Στροφάδων και Αγίου Διονυσίου Ζακύνθου

Διαδώστε:
Ο Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός (της Συγγνώμης) στη Μονή Στροφάδων και Αγίου Διονυσίου Ζακύνθου

 Κυριακής της Τυρινής, 1ο Μαρτίου 2019, στη Μονή Στροφάδων και Αγίου Διονυσίου Ζακύνθου εψάλη ο Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός, γνωστότερος ως “Εσπερινός της Συγγνώμης”, εν όψει της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.  Χοροστάτησε ο οικείος Μητροπολίτης Σεβ. Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄, ο οποίος μάλιστα κήρυξε τον θείο λόγο. Παρέστη στο ιερό Βήμα συμπροσευχόμενος ο Σεβ. Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος. Κλήρος και λαός ακολούθως ανέβηκαν στο Αρχονταρίκι, όπου ανταλλάχτηκαν εκατέρωθεν ευχές και συγγνώμες. Μακάρι να καρποφορήσουν κατά την πορεία προς το Πάθος και την Ανάσταση του Κυρίου Ιησού!
[Φωτογραφίες: Ευρυδίκη Κοντογιάννη]

Πηγή: www.nyxthimeron.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων