28/01/2020 28/01/2020 Τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος», ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ευλόγησε την Βασιλόπιτα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής, της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης. Μετά την κοπή της Βασιλόπιτας, οι καθηγητές και οι μαθητές της Σχολής συζήτησαν με τον Σεβασμιώτατο, για θέματα σχετικά με το διακόνημα του...
28 Ιανουαρίου, 2020 - 12:49
Τελευταία ενημέρωση: 28/01/2020 - 12:59

“Η ψαλμωδία των χειλέων να είναι απαύγασμα της καρδίας”

Διαδώστε:
“Η ψαλμωδία των χειλέων να είναι απαύγασμα της καρδίας”

Τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος», ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ευλόγησε την Βασιλόπιτα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής, της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης.

Μετά την κοπή της Βασιλόπιτας, οι καθηγητές και οι μαθητές της Σχολής συζήτησαν με τον Σεβασμιώτατο, για θέματα σχετικά με το διακόνημα του Ιεροψάλτου και για ζητήματα του λειτουργικού Τυπικού της Εκκλησίας.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος επεσήμανε, ότι η ψαλμωδία των χειλέων πρέπει, να είναι απαύγασμα της καρδιάς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων