13/11/2022 13/11/2022 Στην ενορία της Αγίας Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μηνά στο ομώνυμο παρεκκλήσιο του ναού. Το απόγευμα της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής τελέσθηκε Ιερά Αγρυπνία μέχρι μετά τα μεσάνυχτα με Πανηγυρικό Εσπερινό, Όρθρο και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Μητροπολίτη κ. Ανθίμου. Στο τέλος της Θείας...
13 Νοεμβρίου, 2022 - 10:55
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2022 - 10:58

Εορτή του Αγίου Μηνά στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Αλεξανδρούπολης

Διαδώστε:
Εορτή του Αγίου Μηνά στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Αλεξανδρούπολης

Στην ενορία της Αγίας Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μηνά στο ομώνυμο παρεκκλήσιο του ναού.

Το απόγευμα της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής τελέσθηκε Ιερά Αγρυπνία μέχρι μετά τα μεσάνυχτα με Πανηγυρικό Εσπερινό, Όρθρο και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Μητροπολίτη κ. Ανθίμου. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Μητροπολίτης μας ευλόγησε το κόλλυβο του Αγίου, ενώ ακολούθως έγινε λιτανεία πέριξ του Ιερού Ναού.

Κατά τη διάρκεια της πανηγύρεως εκτέθηκε σε προσκύνηση τεμάχιο εκ του ιερού λειψάνου του Αγίου, ενώ στην Αγρυπνία έψαλλαν μοναχοί από την Νέα Σκήτη του Αγίου Όρους υπό τον γέροντα Δαμασκηνό.

Το πρωί της κυριωνύμου ημέρας τελέσθηκε Θεία Λειτουργία για τη μνήμη του Αγίου Μηνά.

 

 

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων