15/03/2019 15/03/2019 Το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Μαρτίου 2019 επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως στο γραφείο του στο Ανθίμειο Κέντρο ο νέος Διοικητής της 12ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού της πόλεώς, Υποστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης. Ο Μητροπολίτης υποδέχθηκε τον νέο Στρατηγό με εγκαρδιότητα και οι δύο τους είχαν ολιγόωρη κατ’ ιδίαν συζήτηση για θέματα της τοπικής Εκκλησίας και των τοπικών...
15 Μαρτίου, 2019 - 16:21

Στον Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως ο Διοικητής της 12ης Μεραρχίας

Διαδώστε:
Στον Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως ο Διοικητής της 12ης Μεραρχίας

Το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Μαρτίου 2019 επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως στο γραφείο του στο Ανθίμειο Κέντρο ο νέος Διοικητής της 12ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού της πόλεώς, Υποστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης.

Ο Μητροπολίτης υποδέχθηκε τον νέο Στρατηγό με εγκαρδιότητα και οι δύο τους είχαν ολιγόωρη κατ’ ιδίαν συζήτηση για θέματα της τοπικής Εκκλησίας και των τοπικών στρατιωτικών σχηματισμών που υπάγονται στην 12η Μεραρχία. Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τον Στρατηγό για την επίσκεψη και επεσήμανε την χρόνια αγαστή συνεργασία του Στρατού και της Εκκλησίας στην περιοχή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων