30/03/2023 30/03/2023 Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών διοργανώνει η Ιερά  Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων. Πρόκειται για ένα μουσικο-θεολογικό οδοιπορικό στα ποιητικά αριστουργήματα της Εξοδίου Ακολουθίας του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού. Η συναυλία με τίτλο: ” Της φωνής μου άκουσον Κυριε” θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 και ώρα 7:00΄μ.μ....
30 Μαρτίου, 2023 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2023 - 16:55

Καρδίτσα: Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών

Διαδώστε:
Καρδίτσα: Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών

Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών διοργανώνει η Ιερά  Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Πρόκειται για ένα μουσικο-θεολογικό οδοιπορικό στα ποιητικά αριστουργήματα της Εξοδίου Ακολουθίας του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού.

Η συναυλία με τίτλο: ” Της φωνής μου άκουσον Κυριε” θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 και ώρα 7:00΄μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Ψάλλει ο Βυζαντινός Χορός του Συλλόγου Ιεροψαλτών Καρδίτσης υπό τη διεύθυνση του κ. Θωμά Βλάχου.

Ο ερμηνευτικός σχολιασμός των κειμένων θα πραγματοποιηθεί από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Αμφιλόχιο Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων