30/11/2021 30/11/2021 Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ασωπίας. Στο κήρυγμά του προς τους πιστούς ο Σεβασμιώτατος ανέλυσε την ευαγγελική περικοπή της ημέρας και αναφέρθηκε στην αγάπη προς τους συνανθρώπους μας και κατά πόσο ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα του Χριστού για...
30 Νοεμβρίου, 2021 - 9:49
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2021 - 10:02

Στον Άγιο Δημήτριο Ασωπίας ιερούργησε ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας

Διαδώστε:
Στον Άγιο Δημήτριο Ασωπίας ιερούργησε ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ασωπίας. Στο κήρυγμά του προς τους πιστούς ο Σεβασμιώτατος ανέλυσε την ευαγγελική περικοπή της ημέρας και αναφέρθηκε στην αγάπη προς τους συνανθρώπους μας και κατά πόσο ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα του Χριστού για αγάπη.

Το απόγευμα της Κυριακής ο Σεβασμιώτατος παρακολούθησε την εκδήλωση «Η Θήβα στην Επανάσταση του 1821-1829: Συμβολή στην ιστορική μνήμη», που διοργάνωσε ο Δήμος Θηβαίων στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας. Στον χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην Επανάσταση του 1821 και συνεχάρη το Δήμο Θηβαίων, καθώς και όλους τους συντελεστές για την διοργάνωση της εκδήλωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων