08/01/2020 08/01/2020 “Θα είμαστε στο πλευρό της Εκκλησίας μας και ως Περιφέρεια Αττικής για κοινές δράσεις με κοινωνικό πρόσημο», τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, με την ευκαιρία της κοπής της βασιλόπιτας στην Μητρόπολη Κηφισιάς, όπου τον υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου & Ωρωπού κ. Κύριλλος. Στις ευχές του Μητροπολίτη αντευχήθηκε ο κ Πατούλης, «ευλογημένη χρονιά, με...
08 Ιανουαρίου, 2020 - 12:05
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2020 - 11:17

“Θα είμαστε στο πλευρό της Εκκλησίας μας ως Περιφέρεια Αττικής”

Διαδώστε:
“Θα είμαστε στο πλευρό της Εκκλησίας μας ως Περιφέρεια Αττικής”

“Θα είμαστε στο πλευρό της Εκκλησίας μας και ως Περιφέρεια Αττικής για κοινές δράσεις με κοινωνικό πρόσημο», τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, με την ευκαιρία της κοπής της βασιλόπιτας στην Μητρόπολη Κηφισιάς, όπου τον υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Κηφισιάς, Αμαρουσίου & Ωρωπού κ. Κύριλλος.

Στις ευχές του Μητροπολίτη αντευχήθηκε ο κ Πατούλης, «ευλογημένη χρονιά, με πίστη, ελπίδα και μακροημέρευση στο πολυσήμαντο έργο του και τον ευχαρίστησε για την στενή συνεργασία τους, κατά τη θητεία του στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Στη δήλωση που ακολούθησε ο περιφερειάρχης εξέφρασε την χαρά του για την σημερινή παρουσία στη Μητρόπολη την οποία, όπως είπε «ένιωθα για 13 χρόνια που υπηρέτησα το Μαρούσι ως Δήμαρχος και δικό μου σπίτι». Αναφέρθηκε στην «γόνιμη και αγαστή συνεργασία» που είχε όλα αυτά τα χρόνια με τον Μητροπολίτη κ. Κύριλλο «στηρίζοντας συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες» και δεσμεύτηκε ότι και ως Περιφέρεια θα συνεχίσει αυτό το έργο «με στόχο την ανακούφιση όλο και περισσότερων συνανθρώπων μας».

Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης μεταξύ άλλων, η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη, οι δήμαρχοι Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου, Πεύκης-Λυκόβρυσης Α. Μαυρίδης, Μεταμόρφωσης Σ. Σαραούδας, Μαραθώνα Σ. Τσίρκας κ.α..

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ, Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων