29/10/2020 29/10/2020 Έκτακτη σύσκεψη όλων των Αρχιερατικών Επιτρόπων, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, συνεκάλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Το θέμα της συσκέψεως ήταν η επαύξηση του επιπέδου επικινδυνότητας, στο οποίο περιήλθε η Περιφερειακή Ενότητα της Λάρισας μετά από την ενημέρωση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας. Ο Σεβασμιώτατος μαζί με τους Αρχιερατικούς Επιτρόπους συζήτησε τα...
29 Οκτωβρίου, 2020 - 21:45

Έκτακτη σύσκεψη στη Μητρόπολη Λαρίσης

Διαδώστε:
Έκτακτη σύσκεψη στη Μητρόπολη Λαρίσης

Έκτακτη σύσκεψη όλων των Αρχιερατικών Επιτρόπων, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, συνεκάλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Το θέμα της συσκέψεως ήταν η επαύξηση του επιπέδου επικινδυνότητας, στο οποίο περιήλθε η Περιφερειακή Ενότητα της Λάρισας μετά από την ενημέρωση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας. Ο Σεβασμιώτατος μαζί με τους Αρχιερατικούς Επιτρόπους συζήτησε τα νέα δεδομένα, ως αναφορά την εξάπλωση του ιού, μοιράστηκε την αγωνία όλων για την μετέπειτα πορεία και κατόπιν, έδωσε κατευθύνσεις ώστε να ενημερωθούν τόσο οι κληρικοί, όσο και το ποίμνιο για την σωστή εφαρμογή των μέτρων στις ενορίες της Μητροπολιτικής Περιφερείας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων