08/08/2022 08/08/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος κατά την Δεσποτική Εορτή της Μεταμορφώσεως του Χριστού χοροστάτησε στον Όρθρο και στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Αραχαμιτών. Στο πανέμορφο και γραφικώτατο αυτό Εκκλησάκι του χωριού, που πλήθος κόσμου προσέτρεξε να προσκυνήσει και να λάβει τη Χάρη του μεταμορφωθέντος Χριστού, ο Σεβασμιώτατος στο...
08 Αυγούστου, 2022 - 21:58
Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2022 - 21:57

Εορτή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στήν Αραχαμίτα Μαντινείας

Διαδώστε:
Εορτή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στήν Αραχαμίτα Μαντινείας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος κατά την Δεσποτική Εορτή της Μεταμορφώσεως του Χριστού χοροστάτησε στον Όρθρο και στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Αραχαμιτών.

Στο πανέμορφο και γραφικώτατο αυτό Εκκλησάκι του χωριού, που πλήθος κόσμου προσέτρεξε να προσκυνήσει και να λάβει τη Χάρη του μεταμορφωθέντος Χριστού, ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο γεγονός της Μεταμορφώσεως και στη σημασία του.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων