03/05/2021 03/05/2021 Στον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου της πόλεως της Καλαμάτας προέστη της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Χριστοφόρος Νταμάτης, Αρχιερατικός Επίτροπος Καλαμάτας και προϊστάμενος του Ναού, οι εφημέριοι Πρωτοπρεσβύτερος Προκόπιος Καρούντζος και Ξενοφών Γαλανόπουλος και ο Διάκονος Θεόφιλος...
03 Μαΐου, 2021 - 17:01
Τελευταία ενημέρωση: 03/05/2021 - 17:29

Η εορτή του Αγίου Γεωργίου στην Καλαμάτα

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Γεωργίου στην Καλαμάτα

Στον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου της πόλεως της Καλαμάτας προέστη της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Χριστοφόρος Νταμάτης, Αρχιερατικός Επίτροπος Καλαμάτας και προϊστάμενος του Ναού, οι εφημέριοι Πρωτοπρεσβύτερος Προκόπιος Καρούντζος και Ξενοφών Γαλανόπουλος και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος. Τους ύμνους απέδωσαν οι καλλικέλαδοι ιεροψάλτες του Ναού υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Δημητρίου Παπαδοπούλου.

Προ του τέλους της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο μήνυμα της εορτής του Αγίου Γεωργίου και ευχήθηκε σε όλους τους εορτάζοντες. Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Αθανάσιος Βασιλόπουλος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων