23/01/2021 23/01/2021 Με αφορμή την εορτή του Αγίου αποστόλου Τιμοθέου, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ, πλαισιωμένος από κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως, τέλεσε Τρισάγιο επί του μνήματος του μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Τιμοθέου Ματθαιάκη, πρώτου Μητροπολίτου της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, το οποίο βρίσκεται όπισθεν του Ιερού Βήματος του Ιερού...
23 Ιανουαρίου, 2021 - 13:29
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2021 - 13:32

Τρισάγιο στο μνήμα του πρώτου Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας

Διαδώστε:
Τρισάγιο στο μνήμα του πρώτου Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας

Με αφορμή την εορτή του Αγίου αποστόλου Τιμοθέου, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ, πλαισιωμένος από κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως, τέλεσε Τρισάγιο επί του μνήματος του μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Τιμοθέου Ματθαιάκη, πρώτου Μητροπολίτου της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, το οποίο βρίσκεται όπισθεν του Ιερού Βήματος του Ιερού Μητροπολιτικό Ναού Αγίων Αναργύρων Νέας Ιωνίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων