17/09/2020 17/09/2020 Την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς, τελέσθηκε Όρθρος, η τελετή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. Τίτου, παρουσία της εορτάζουσας Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Εμπορίου κυρίας Σταυρούλας Μπραΐμη-Μπότση και πλήθους πιστών. Μετά το πέρας της Θείας...
17 Σεπτεμβρίου, 2020 - 13:37
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2020 - 13:46

Η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού στην Παραμυθιά

Διαδώστε:
Η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού στην Παραμυθιά

Την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς, τελέσθηκε Όρθρος, η τελετή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. Τίτου, παρουσία της εορτάζουσας Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, Ανάπτυξης και Εμπορίου κυρίας Σταυρούλας Μπραΐμη-Μπότση και πλήθους πιστών.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους τους πιστούς, έτη πολλά με υγεία και μακροημέρευση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων