26/05/2022 26/05/2022 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών, στην Πλατεία Γεωργίου από 9 έως 21 Μαΐου 2022, ύστερα από έκκληση του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοσοτόμου, για προσφορά λίγης ποσότητος αίματος, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των Νοσοκομείων της πόλης, αλλά και γενικότερα, για την εξυπηρέτηση  των αναγκών ασθενών και άλλων περιοχών. Η αιμοδοσία...
26 Μαΐου, 2022 - 17:49
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2022 - 17:48

Εκστρατεία αιμοδοσίας της Ι.Μ. Πατρών: Συγκεντρώθηκαν 117 φιάλες αίματος

Διαδώστε:
Εκστρατεία αιμοδοσίας της Ι.Μ. Πατρών: Συγκεντρώθηκαν 117 φιάλες αίματος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών, στην Πλατεία Γεωργίου από 9 έως 21 Μαΐου 2022, ύστερα από έκκληση του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοσοτόμου, για προσφορά λίγης ποσότητος αίματος, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των Νοσοκομείων της πόλης, αλλά και γενικότερα, για την εξυπηρέτηση  των αναγκών ασθενών και άλλων περιοχών.

Η αιμοδοσία απέδωσε 117 φιάλες αίματος και έγινε, σε συνεργασία με τα αιματολογικά κέντρα και τις αρμόδιες υπηρεσίες των Νοσοκομείων Γ.Π.Ν.Π. «Παναγία η Βοήθεια» και «Άγιος Ανδρέας».

Την ευθύνη της αιμοδοσίας και την οργάνωση είχε, ο υπεύθυνος του τομέα αιμοδοσίας της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Περικλής Ρίπισης, Προιστάμενος του Ιερού Ναού Παντοκράτορος Πατρών, ο οποίος μαζί με τον Συνεφημέριό του π. Νικόλαο Τριανταφύλλη, και τους Συνεργάτες τους εργάστηκαν φιλοτίμως για μια ακόμη φορά, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες σε αίμα πολλών συνανθρώπων μας.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος επαίνεσε τόσο τον π. Περικλή για τον ζήλο με τον οποίο εργάζεται στον συγκεκριμένο τομέα, που του έχει αναθέσει η Ιερά Μητρόπολης, όσο και τους συνεργάτες του, όπως και όλους όσοι προσήλθαν για να δώσουν λίγο από το αίμα τους για την βοήθεια και την σωτηρία της ζωής των συνανθρώπων μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων