24/05/2020 24/05/2020 Τούτες τις δύσκολες ημέρες της δοκιμασίας, καλούμαστε όλοι να δείξουμε εμπιστοσύνη στην πρόνοια του Θεού και να ενδυναμώσουμε την αγάπη και την αλληλεγγύη μας στον συνάνθρωπο. H μεγάλη προσπάθεια ενίσχυσης του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς για την ανακούφιση χιλιάδων εμπερίστατων συνανθρώπων μας, συνεχίζεται ακατάπαυστα αυτήν την περίοδο. Καλείσθε όλους εσείς να συνεχίσετε να...
24 Μαΐου, 2020 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2020 - 17:04

Μία ευλογία του Σεβασμιωτάτου ως αντίδωρο πολύτιμης προσφοράς

Διαδώστε:
Μία ευλογία του Σεβασμιωτάτου ως αντίδωρο πολύτιμης προσφοράς

Τούτες τις δύσκολες ημέρες της δοκιμασίας, καλούμαστε όλοι να δείξουμε εμπιστοσύνη στην πρόνοια του Θεού και να ενδυναμώσουμε την αγάπη και την αλληλεγγύη μας στον συνάνθρωπο.

H μεγάλη προσπάθεια ενίσχυσης του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς για την ανακούφιση χιλιάδων εμπερίστατων συνανθρώπων μας, συνεχίζεται ακατάπαυστα αυτήν την περίοδο.

Καλείσθε όλους εσείς να συνεχίσετε να ενισχύετε αυτόν τον τιτάνιο αγώνα.

Η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς ευχαριστεί όλους όσοι στηρίζουν και συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο σε αυτό το έργο, σε όλους όσοι προσπαθούν να ανακουφίσουν το βαρύ φορτίο των αναξιοπαθούντων και γνωστοποιεί ότι, ως αντίδωρο της πολύτιμης προσφοράς και αλληλεγγύης τους, θα τους αποσταλεί μια ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ που περιλαμβάνει τις Αναστάσιμες ευχές του Σεβασμιωτάτου καθώς και την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, σε έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 2104118646

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων