23/09/2020 23/09/2020 Με ιδιαίτερη συγκίνηση τελέστηκε το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου του 2020 στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Μικροκάστρου η χειροτονία του εν ενεργεία Αστυνομικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, π. Βασιλείου Κοτλίδα. Σύμφωνα με το agiotopia.gr, τη χειροτονία τέλεσε ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος συμμαρτυρούντος του πρωτοσυγκέλλου π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλου, μετά πλήθος Ιερέων και λαϊκών. Ο...
23 Σεπτεμβρίου, 2020 - 15:48
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2020 - 14:39

Χειροτονήθηκε εν ενεργεία Αστυνομικός

Διαδώστε:
Χειροτονήθηκε εν ενεργεία Αστυνομικός

Με ιδιαίτερη συγκίνηση τελέστηκε το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου του 2020 στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Μικροκάστρου η χειροτονία του εν ενεργεία Αστυνομικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, π. Βασιλείου Κοτλίδα.

Σύμφωνα με το agiotopia.gr, τη χειροτονία τέλεσε ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος συμμαρτυρούντος του πρωτοσυγκέλλου π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλου, μετά πλήθος Ιερέων και λαϊκών.

Ο π. Βασίλειος είναι έγγαμος και πατέρας τριών τέκνων. Να σημειωθεί πως δεν θα εγκαταλείψει τα αστυνομικά του καθήκοντα, αλλά θα εκτελεί τα ιερατικά ως άμισθος ιερέας!

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων