22/10/2020 22/10/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελορίζου εύχεται με μήνυμα της στα κοινωνικά δίκτυα για την συμπλήρωση 29 ετών Πατριαρχείας του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου. “Eις την συμπληρωσιν των 29 ετών θεοφιλούς Πατριαρχείας, της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. κ. Βαρθολομαίου: «Πολυχρόνιον ποιήσαι Κύριος ο Θεός τον Παναγιώτατον και Σεβασμιώτατον ημών Αυθέντην και...
22 Οκτωβρίου, 2020 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2020 - 16:15

“Πολυχρόνιον ποιήσαι Κύριος ο Θεός τον Παναγιώτατον”

Διαδώστε:
“Πολυχρόνιον ποιήσαι Κύριος ο Θεός τον Παναγιώτατον”

Η Ιερά Μητρόπολη Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελορίζου εύχεται με μήνυμα της στα κοινωνικά δίκτυα για την συμπλήρωση 29 ετών Πατριαρχείας του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου. “Eις την συμπληρωσιν των 29 ετών θεοφιλούς Πατριαρχείας, της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. κ. Βαρθολομαίου: «Πολυχρόνιον ποιήσαι Κύριος ο Θεός τον Παναγιώτατον και Σεβασμιώτατον ημών Αυθέντην και Δεσπότην, τον Οικουμενικόν Πατριάρχην, κύριον κύριον Βαρθολομαίον. Κύριε, φύλαττε Αυτόν εις πολλά έτη. Αμήν” αναφέρει σε επίκαιρη ανάρτησή της.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων