18/09/2019 18/09/2019 Πανηγυρικά εορτάσθηκε η μνήμη της Αγίας Σοφίας και των τριών θυγατέρων της Ελπίδος, Πίστεως και Αγάπης στο Αχλαδοχώρι Τρικάλων, όπου πλήθος πιστών προσήλθε ευλαβικά στην εορτή για να τιμήσει την σεπτή μνήμη των Αγίων. Του Πανηγυρικού Εσπερινού που τελέσθηκε  τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναζαρέτ κ. Κυριακός και συγχοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος...
18 Σεπτεμβρίου, 2019 - 11:17

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναζαρέτ στο Αχλαδοχώρι Τρικάλων

Διαδώστε:
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναζαρέτ στο Αχλαδοχώρι Τρικάλων

Πανηγυρικά εορτάσθηκε η μνήμη της Αγίας Σοφίας και των τριών θυγατέρων της Ελπίδος, Πίστεως και Αγάπης στο Αχλαδοχώρι Τρικάλων, όπου πλήθος πιστών προσήλθε ευλαβικά στην εορτή για να τιμήσει την σεπτή μνήμη των Αγίων.

Του Πανηγυρικού Εσπερινού που τελέσθηκε  τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019 προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναζαρέτ κ. Κυριακός και συγχοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπόλιτης Τρίκκης κ. Χρυσόστομος με την συμμετοχή πολλών Ιερέων των γύρω χωρίων.

Πριν το τέλος του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναζαρέτ κ. Κυριακός, τη προτροπή και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου, Χειροθέτησε σε Σταυροφόρο Οικονόμο τον εφημέριο της ενορίας π. Δημήτριο Χασιώτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων