14/09/2022 14/09/2022 Νέος Διευθυντής στη Νηστηκάκειο Μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων της Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, ορίσθηκε ο πατ. Ιωάννης Καπελάκης. Ειδικότερα, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, ο  Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ.Ανδρέας, μετέβη στην Νηστηκάκειο μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων της Ι. Μητροπόλεως, στην Πολυθέα Πεδιάδος, όπου προήδρευσε της συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου. Παρέστησαν η Αντιπρόεδρος και ταμίας Δήμητρα Σταφυλάκη, ο Γραμματέας...
14 Σεπτεμβρίου, 2022 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2022 - 18:32

Αλλαγή Διεύθυνσης στην Νηστηκάκειο μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων της Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Αλλαγή Διεύθυνσης στην Νηστηκάκειο μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων της Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου

Νέος Διευθυντής στη Νηστηκάκειο Μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων της Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, ορίσθηκε ο πατ. Ιωάννης Καπελάκης.

Ειδικότερα, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, ο  Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ.Ανδρέας, μετέβη στην Νηστηκάκειο μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων της Ι. Μητροπόλεως, στην Πολυθέα Πεδιάδος, όπου προήδρευσε της συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου.

Παρέστησαν η Αντιπρόεδρος και ταμίας Δήμητρα Σταφυλάκη, ο Γραμματέας Ιωάννης Κατζαγιαννάκης, τα μέλη κ.Γεώργιος Γρινάκης, κ. Γεώργιος Βιδάκης και ο λογιστής της μονάδος κ.Νικόλαος Αμοναχάκης. Σκοπός της συνεδριάσεως ήταν η πλήρωση της θέσεως του νέου Διευθυντού της Νηστικακείου μονάδας, όπου ανέλαβε ο Οικονόμος π. Ιωάννης Καπελακης. Ο ιεράρχης αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαρίστησαν τους απερχόμενους διευθυντές Αρχιμ. π. Μεθόδιο Φλουρή και τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Εμμανουήλ Κιοστεράκη για την μεγάλη προσφορά τους στο ίδρυμα που επί σειρά ετών απο το 2009 διακόνησαν υποδειγματικά. Ο Μητροπολίτης και  τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι απερχόμενοι Διευθυντές, ευχήθηκαν στον νέο Διευθυντή π. Ιωάννη Καπελλάκη καλή πορεία και καλή διακονία στα νέα του καθήκοντα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων