27/06/2020 27/06/2020 Στον ιερό χώρο του Βήματος του Αποστόλου Παύλου στη Βέροια πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 27 Ιουνίου, η υπαίθρια έκθεση της Σχολής Βυζαντινών Τεχνών της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας. Η έκθεση, την οποία επισκέφθηκε το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, έγινε στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων για τον Απόστολο Παύλο, τα επονομαζόμενα «ΚΣΤ΄ Παύλεια»....
27 Ιουνίου, 2020 - 19:07
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2020 - 19:01

Έκθεση Σχολής Βυζαντινών Τεχνών στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου

Διαδώστε:
Έκθεση Σχολής Βυζαντινών Τεχνών στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου

Στον ιερό χώρο του Βήματος του Αποστόλου Παύλου στη Βέροια πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 27 Ιουνίου, η υπαίθρια έκθεση της Σχολής Βυζαντινών Τεχνών της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας. Η έκθεση, την οποία επισκέφθηκε το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, έγινε στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων για τον Απόστολο Παύλο, τα επονομαζόμενα «ΚΣΤ΄ Παύλεια».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων