27/07/2020 27/07/2020 Στο πανηγυρίζον Μετοχιακό Παρεκκλήσιο του Αγίου Παντελεήμονος της Μονής Στροφάδων και Αγίου Διονυσίου, στον Λόγγο του Αγίου, στο Ξηροκάστελο Ζακύνθου, χοροστάτησε στον εόρτιο Εσπερινό χθες, Κυριακή, 26η Ιουλίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄. Την ίδια περίπου ώρα, σε ένα άλλο χωριό της Ζακύνθου, το Κερί με την παρουσία πλήθους πιστών πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση...
27 Ιουλίου, 2020 - 22:49

Αρχιερατικός Εσπερινός στον Αγ. Παντελεήμονα Λόγγου στο Ξηροκάστελο

Διαδώστε:
Αρχιερατικός Εσπερινός στον Αγ. Παντελεήμονα Λόγγου στο Ξηροκάστελο

Στο πανηγυρίζον Μετοχιακό Παρεκκλήσιο του Αγίου Παντελεήμονος της Μονής Στροφάδων και Αγίου Διονυσίου, στον Λόγγο του Αγίου, στο Ξηροκάστελο Ζακύνθου, χοροστάτησε στον εόρτιο Εσπερινό χθες, Κυριακή, 26η Ιουλίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄.

Την ίδια περίπου ώρα, σε ένα άλλο χωριό της Ζακύνθου, το Κερί με την παρουσία πλήθους πιστών πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της εικόνας της Αγίας Παρασκευής. Με την τέλεση του μεθέορτου εσπερινού το βράδυ της Κυριακής, ακολούθησε η λιτανεία στους δρόμους του χωριού, όπως γίνεται άλλωστε κάθε χρόνο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων