22/11/2020 22/11/2020 Μια φωτογραφία του Αγίου Ιακώβου Τσαλίκη με τον νυν Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονύσιο Δ’ δημοσίευσε σήμερα ο π. Σεραφείμ Κονίδης (προϊστάμενος του Ιερού Ναού Φανερωμένης στη Ζάκυνθο),  στην ιστοσελίδα του στο facebook, αφού σήμερα η εκκλησία μας εορτάζει την μνήμη του Οσίου Ιακώβου. Η ανάρτηση με τίτλο «Ο Δεσπότης της καρδιάς μας στο πλευρό ενός...
22 Νοεμβρίου, 2020 - 12:12
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2020 - 12:14

Σπάνια φωτογραφία του Μητρ. Ζακύνθου με τον Όσιο Ιάκωβο Τσαλίκη

Διαδώστε:
Σπάνια φωτογραφία του Μητρ. Ζακύνθου με τον Όσιο Ιάκωβο Τσαλίκη

Μια φωτογραφία του Αγίου Ιακώβου Τσαλίκη με τον νυν Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονύσιο Δ’ δημοσίευσε σήμερα ο π. Σεραφείμ Κονίδης (προϊστάμενος του Ιερού Ναού Φανερωμένης στη Ζάκυνθο),  στην ιστοσελίδα του στο facebook, αφού σήμερα η εκκλησία μας εορτάζει την μνήμη του Οσίου Ιακώβου.

Η ανάρτηση με τίτλο «Ο Δεσπότης της καρδιάς μας στο πλευρό ενός Αγίου!» είχε την εξής λεζάντα:
«Στη φωτογραφία ο σήμερα εορταζόμενος νέος Άγιος της Εκκλησίας μας, Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης ο εν Ευβοία, έχοντας δίπλα Του τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη του νησιού μας κ. Διονύσιο, Ιεροκήρυκα τότε της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού, επισκεπτόμενος με ομάδα νέων την Ιερά Μονή Οσίου Δαυίδ του Γέροντος στην βόρεια Εύβοια.
Βοήθεια σε όλους μας ο Άγιος!».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων