26/02/2024 26/02/2024 Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Μελισσίων χοροστάτησε και ιερούργησε την πρώτη Κυριακή του Τριωδίου (Τελώνου και Φαρισαίου) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος συνεπικουρούμενος από τους εφημερίους του ναού και τον διάκονό του. Την ώρα του Κοινωνικού ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος κηρύττοντας το θείο λόγο, αναφέρθηκε στη σημερινή Ευαγγελική περικοπή, αυτή...
26 Φεβρουαρίου, 2024 - 16:23
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2024 - 16:01

Ο Μητροπολίτης Κηφισίας ανέλυσε το πρόβλημα του ανθρώπινου εγωισμού

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κηφισίας ανέλυσε το πρόβλημα του ανθρώπινου εγωισμού

Στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Μελισσίων χοροστάτησε και ιερούργησε την πρώτη Κυριακή του Τριωδίου (Τελώνου και Φαρισαίου) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος συνεπικουρούμενος από τους εφημερίους του ναού και τον διάκονό του.

Την ώρα του Κοινωνικού ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος κηρύττοντας το θείο λόγο, αναφέρθηκε στη σημερινή Ευαγγελική περικοπή, αυτή της παραβολής του Τελώνου και του Φαρισαίου, ερμηνεύοντάς την αρχικώς, και αναλύοντας το πρόβλημα του ανθρώπινου εγωισμού που μαστίζει επί αιώνες τον άνθρωπο. Μετά το πέρας της Θείας Μυσταγωγίας παρουσίασε στους ενορίτες τον νέο εφημέριο του ναού, π. Ιωάννη Παπανικολάου, ο οποίος διένειμε και το αντίδωρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων