26/01/2021 26/01/2021 Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021, ώρα 8:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη του Δικτύου Ελληνισμού με θέμα: «Εκκλησία και η παρούσα κρίση στην Ελλάδα και διεθνώς», στην οποία συμμετείχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ για να συζητήσει για όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την παρούσα Ελληνική κρίση από Εκκλησιολογικής άποψης. “Είναι πολύ σημαντικό...
26 Ιανουαρίου, 2021 - 22:10
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2021 - 22:24

“Ο λαός να εκφράζεται γιατί ο λαός αποτελεί την Εκκλησία”

Διαδώστε:
“Ο λαός να εκφράζεται γιατί ο λαός αποτελεί την Εκκλησία”

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021, ώρα 8:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη του Δικτύου Ελληνισμού με θέμα: «Εκκλησία και η παρούσα κρίση στην Ελλάδα και διεθνώς», στην οποία συμμετείχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ για να συζητήσει για όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την παρούσα Ελληνική κρίση από Εκκλησιολογικής άποψης. “Είναι πολύ σημαντικό ο λαός να εκφράζεται γιατί ο λαός αποτελεί την Εκκλησία” είπε, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος.

Δείτε την τηλεδιάσκεψη:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων