06/10/2020 06/10/2020 Τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, με τον οποίο και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά, δέχθηκε στο γραφείο του σήμερα, Τρίτη 6 Οκτωβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης. Παράλληλα, ο Γενικός Επιθεωρητής ενημερώθηκε για τις ποιμαντικές και κοινωνικές δράσεις της...
06 Οκτωβρίου, 2020 - 15:26
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2020 - 15:15

Συνάντηση Μητροπολίτη Λαγκαδά με τον Γενικό Επιθεωρητή της Αστυνομίας

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Λαγκαδά με τον Γενικό Επιθεωρητή της Αστυνομίας

Τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, με τον οποίο και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά, δέχθηκε στο γραφείο του σήμερα, Τρίτη 6 Οκτωβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης.

Παράλληλα, ο Γενικός Επιθεωρητής ενημερώθηκε για τις ποιμαντικές και κοινωνικές δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στο τέλος της συναντήσεως ο Μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Ιωάννης, συνεχάρη στο πρόσωπο του Αντιστράτηγου, όλα τα Σώματα Ασφαλείας για το ευθυνοφόρο και αποτρεπτικό έργο που προσφέρουν για το κοινό καλό, ενώ ως ενθύμιο της σημερινής του επισκέψεως του δώρισε μία σειρά από τις τελευταίες εκδόσεις της Ι.Μ.Λ., καθώς επίσης και το επετειακό Μετάλλιο του Ι.Ν. των Θεοφανείων, του Τιμίου Προδρόμου και της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων