02/05/2022 02/05/2022 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος διοργάνωσε Εκδήλωση στην μνήμη του αγωνιστή της Ελληνικής Επαναστάσεως 1821 Κωνσταντίνου Φώκου – Λαχανά στη θέση «Πηγαδάκι» Δημοτικής Κοινότητος Βαθέος. Την επιμνημόσυνη Δέηση τελεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου κ. Ευσέβιος ενώπιον της προτομής του Αγωνιστή. Παρέστησαν Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές. Έγινε κατάθεση Στεφάνων, μίλησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου και εψάλλη ο...
02 Μαΐου, 2022 - 10:58
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2022 - 11:01

Εκδήλωση μνήμης για τον αγωνιστή της Επανάστασης του 1821 Κωνσταντίνο Φώκο- Λαχανά

Διαδώστε:
Εκδήλωση μνήμης για τον αγωνιστή της Επανάστασης του 1821 Κωνσταντίνο Φώκο- Λαχανά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος διοργάνωσε Εκδήλωση στην μνήμη του αγωνιστή της Ελληνικής Επαναστάσεως 1821 Κωνσταντίνου Φώκου – Λαχανά στη θέση «Πηγαδάκι» Δημοτικής Κοινότητος Βαθέος.

Την επιμνημόσυνη Δέηση τελεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου κ. Ευσέβιος ενώπιον της προτομής του Αγωνιστή. Παρέστησαν Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές. Έγινε κατάθεση Στεφάνων, μίλησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου και εψάλλη ο Εθνικός Ύμνος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων