09/03/2021 09/03/2021 Σε ερώτηση για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας απάντησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιος όπως αναφέρεται από την Ιερά Μητρόπολη. Ο Σεβασμιώτατος σημείωσε: “Αναγνωρίζουμε το πολυσχιδές έργο της γυναίκας ως μητέρας και συζύγου. Προσευχόμεθα στην Παναγία μας να τις βοηθήσει, να βαδίζουν ακολουθώντας το παράδειγμά Της, να προκόπτουν στην αρετή, την ταπείνωση και...
09 Μαρτίου, 2021 - 18:37
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2021 - 17:41

“Η Παναγία ως πρότυπο για κάθε γυναίκα”

Διαδώστε:
“Η Παναγία ως πρότυπο για κάθε γυναίκα”

Σε ερώτηση για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας απάντησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιος όπως αναφέρεται από την Ιερά Μητρόπολη.

Ο Σεβασμιώτατος σημείωσε: “Αναγνωρίζουμε το πολυσχιδές έργο της γυναίκας ως μητέρας και συζύγου. Προσευχόμεθα στην Παναγία μας να τις βοηθήσει, να βαδίζουν ακολουθώντας το παράδειγμά Της, να προκόπτουν στην αρετή, την ταπείνωση και κυρίως στην υπακοή Της στο θέλημα του Θεού».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων