20/03/2020 20/03/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών αναλαμβάνει πρωτοβουλία στήριξης των ανθρώπων που χρήζουν βοηθείας, μέσω των νέων Ιερέων, και απευθύνεται σε όλους τους ηλικιωμένους και τις ευάλωτες ομάδες και δηλώνει παρούσα αναλαμβάνοντας βοήθεια σε ότι αφορά θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης, παροχής ειδών πρώτης ανάγκης ως και άλλων τρεχουσών αναγκών. Σας καλούμε να μείνετε στα σπίτια σας....
20 Μαρτίου, 2020 - 15:31
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2020 - 15:46

Στήριξη σε ανθρώπους που χρήζουν βοηθείας

Διαδώστε:
Στήριξη σε ανθρώπους που χρήζουν βοηθείας

Η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών αναλαμβάνει πρωτοβουλία στήριξης των ανθρώπων που χρήζουν βοηθείας, μέσω των νέων Ιερέων, και απευθύνεται σε όλους τους ηλικιωμένους και τις ευάλωτες ομάδες και δηλώνει παρούσα αναλαμβάνοντας βοήθεια σε ότι αφορά θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης, παροχής ειδών πρώτης ανάγκης ως και άλλων τρεχουσών αναγκών.

Σας καλούμε να μείνετε στα σπίτια σας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητοπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ.  και οι ιερείς της Μητροπόλεως, ως «Καλοί Σαμαρείτες», υπακούοντας στον ευαγγελικό λόγο, με ευαισθησία  και συμπόνια στον ανθρώπινο πόνο αγκαλιάζουν όλους τους ανθρώπους της πόλεως και των χωριών.

Συνεννοηθείτε τηλεφωνικά με τον εφημέριο της ενορίας σας για να λάβετε την αντίστοιχη φροντίδα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων