28/08/2020 28/08/2020 Τη μνήμη του Αγίου Φανουρίου τίμησαν στο Βαλομάνδρι Τρικάλων όπου πλήθος πιστών προσήλθε και έθεσε φανουρόπιτες προς ευλογία. Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης 26 Αυγούστου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος Χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την συμμετοχή πολλών Ιερέων και πλήθους πιστών. Το Θείο Λόγο κήρυξε ο Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Χαντζιάρας...
28 Αυγούστου, 2020 - 21:55
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2020 - 20:42

Τιμήθηκε ο Άγιος Φανούριος στο Βαλομάνδρι Τρικάλων

Διαδώστε:
Τιμήθηκε ο Άγιος Φανούριος στο Βαλομάνδρι Τρικάλων

Τη μνήμη του Αγίου Φανουρίου τίμησαν στο Βαλομάνδρι Τρικάλων όπου πλήθος πιστών προσήλθε και έθεσε φανουρόπιτες προς ευλογία. Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης 26 Αυγούστου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος Χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την συμμετοχή πολλών Ιερέων και πλήθους πιστών.

Το Θείο Λόγο κήρυξε ο Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Χαντζιάρας ο οποίος αναφέρθηκε εν συντομία στο βίο του Αγίου.

Προ της απολύσεως του εσπερινού ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τις φανουρόπιτες, ευχόμενος προς όλους ο Άγιος Φανούριος να πρεσβεύει προς Κύριον και να φανερώσει σε όλους μας το δρόμο που θα μας οδηγήσει στην αιώνια βασιλεία Του.

Δείτε φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων