26/07/2019 26/07/2019 Tην Τρίτη 23 Ιουλίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος επισκέφθηκε την κατασκήνωση “Άγιος Κοσμάς” της Ενώσεως Γονέων “Η Χριστιανική Αγωγή” στα Σκλαβιά της Χίου, όπου αυτές τις μέρες φιλοξενούνται κατασκηνωτές των κατηχητικών από τη Χίο αλλά και εκτός Χίου. Ο Σεβασμιώτατος συζήτησε εκτενώς με τα παιδιά και απάντησε σε ερωτήσεις...
26 Ιουλίου, 2019 - 10:59

Ο Μητρ.Χίου στην κατασκήνωση “Άγιος Κοσμάς”

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Χίου στην κατασκήνωση “Άγιος Κοσμάς”

Tην Τρίτη 23 Ιουλίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος επισκέφθηκε την κατασκήνωση “Άγιος Κοσμάς” της Ενώσεως Γονέων “Η Χριστιανική Αγωγή” στα Σκλαβιά της Χίου, όπου αυτές τις μέρες φιλοξενούνται κατασκηνωτές των κατηχητικών από τη Χίο αλλά και εκτός Χίου.
Ο Σεβασμιώτατος συζήτησε εκτενώς με τα παιδιά και απάντησε σε ερωτήσεις των παιδιών σχετικές με θέματα ορθοδόξου πίστεως αλλά και εθνικά θέματα. Τα παιδιά τραγούδησαν χριστιανικά και πατριωτικά τραγούδια.
Τέλος, θέλοντας να εκφράσει την πατρική του φροντίδα και αγάπη προς τα παιδιά, έδωσε ξεχωριστά σε κάθε κατασκηνωτή από ένα βιβλίο ως δώρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων