16/05/2024 16/05/2024 Η Ερανική Επιτροπή με Πρόεδρο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διαδικασία καθαρισμού κλπ, βάσει οδηγιών της αρμόδιας υπηρεσίας, στον εμπερίστατο Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη θέση “Καλά Πηγάδια” Ύδρας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης, παρακαλούνται όσοι το επιθυμούν να ενισχύσουν την προσπάθεια ανακαίνισης...
16 Μαΐου, 2024 - 18:39
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2024 - 19:08

Δρομολογούνται οι εργασίες ανακαίνισης του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Ύδρα

Διαδώστε:
Δρομολογούνται οι εργασίες ανακαίνισης του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Ύδρα

Η Ερανική Επιτροπή με Πρόεδρο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διαδικασία καθαρισμού κλπ, βάσει οδηγιών της αρμόδιας υπηρεσίας, στον εμπερίστατο Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη θέση “Καλά Πηγάδια” Ύδρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης, παρακαλούνται όσοι το επιθυμούν να ενισχύσουν την προσπάθεια ανακαίνισης κλπ του εν λόγω Ιερού Ναού, προσφέροντας ό,τι δύνασθε στα Γραφείο της Ιεράς Μητρόπολης ή στους εφημερίους της νήσου, λαμβάνοντας και την σχετική απόδειξη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων