27/04/2022 28/04/2022 Με λαμπρότητα τιμήθηκε η μνήμη των τριών Νεοφανών Αγίων μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, στον πανηγυρίζον ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο στο Ξυλοπάροικο Τρικάλων. Στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε μέσα σε κλίμα πανηγυρικό και ευφρόσυνο την Τρίτη της Διακαινησίμου 27 Απριλίου 2022 το πρωί χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και πύλης κ. Χρυσόστομος, ενώ ο χορός...
27 Απριλίου, 2022 - 21:42
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2022 - 0:27

Η εορτή των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στο Ξυλοπάροικο Τρικάλων

Διαδώστε:
Η εορτή των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στο Ξυλοπάροικο Τρικάλων

Με λαμπρότητα τιμήθηκε η μνήμη των τριών Νεοφανών Αγίων μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, στον πανηγυρίζον ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο στο Ξυλοπάροικο Τρικάλων.

Στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε μέσα σε κλίμα πανηγυρικό και ευφρόσυνο την Τρίτη της Διακαινησίμου 27 Απριλίου 2022 το πρωί χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και πύλης κ. Χρυσόστομος, ενώ ο χορός των ψαλτών απέδωσε με νόημα και εμμελώς τους ύμνους προς τιμήν των Αγίων.

Ακολούθησε η Ιερά Λιτάνευση της Εικόνος των νεοφανών Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, πέριξ του Ιερού Ναού, η αρτοκλασία και το ύψωμα των αγίων.

Τη Διακονία του λόγου ανέλαβε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αχίλλιος Τσούτσουρας ομιλώντας καταλλήλως προς ωφέλεια όλων και πνευματικό ανεφοδιασμό.

Περισσότερες φωτογραφίες:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων