30/04/2022 30/04/2022 Εορτάσθηκε, το απόγευμα της πέμπτης ημέρας της Διακαινησίμου 29 Απριλίου 2022, μέσα σε κλίμα Αναστάσιμης χαράς στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων η Σύναξη της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Γλυκοφυλούσας. Πλήθος ευλαβών προσκυνητών προσήλθαν με κατάνυξη για να λάβουν τη χάρη και την ευλογία της Υπεραγίας Θεοτόκου, της επονομαζόμενης Γλυκοφυλούσας κατά την...
30 Απριλίου, 2022 - 14:34
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2022 - 14:54

Πλήθος πιστών για την Παναγία «Γλυκοφιλούσα» στα Τρίκαλα

Διαδώστε:
Πλήθος πιστών για την Παναγία «Γλυκοφιλούσα» στα Τρίκαλα

Εορτάσθηκε, το απόγευμα της πέμπτης ημέρας της Διακαινησίμου 29 Απριλίου 2022, μέσα σε κλίμα Αναστάσιμης χαράς στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων η Σύναξη της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Γλυκοφυλούσας.

Πλήθος ευλαβών προσκυνητών προσήλθαν με κατάνυξη για να λάβουν τη χάρη και την ευλογία της Υπεραγίας Θεοτόκου, της επονομαζόμενης Γλυκοφυλούσας κατά την Ιερά Αγρυπνία όπου ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, μαζί με ιερείς της πόλεως και της γύρω περιοχής.

Το Θείο Λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Βασίλειος Εμμανουήλ, Στρατιωτικός Ιερέας της Αεροπορικής Βάσεως Ελευσίνος ο οποίος ομίλησε καταλλήλως για την Υπεραγία Θεοτόκο.

Περισσότερες φωτογραφίες:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων