29/03/2023 29/03/2023 Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της 28ης Μαρτίου 2023 στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης η συνάντηση του Σεβασμιωτάτου κ. Χρυσοστόμου με το νέο Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Τρικάλων και Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ταξίαρχο κ. Ιωάννη Κορέλη. Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε στον κ. Ταξίαρχο καλή επιτυχία στα καινούργια του καθήκοντα. Με...
29 Μαρτίου, 2023 - 13:58
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2023 - 14:02

Στον Μητροπολίτη Τρίκκης ο νέος Διοικητής της ΣΜΥ

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Τρίκκης ο νέος Διοικητής της ΣΜΥ

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της 28ης Μαρτίου 2023 στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης η συνάντηση του Σεβασμιωτάτου κ. Χρυσοστόμου με το νέο Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Τρικάλων και Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ταξίαρχο κ. Ιωάννη Κορέλη.

Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε στον κ. Ταξίαρχο καλή επιτυχία στα καινούργια του καθήκοντα. Με την ευκαιρία της συνάντησης, τόσο ο Σεβασμιώτατος όσο και ο κ. Ταξίαρχος εξέφρασαν την βεβαιότητα ότι η καλή συνεργασία τοπικής εκκλησίας και Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών θα συνεχιστεί, προς όφελος όλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων