27/12/2022 29/12/2022 Με τη δέουσα εκκλησιαστική τάξη η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης τίμησε τη σεπτή μνήμη του Αγίου ενδόξου Πρωτομάρτυρος και Αρχιδιακόνου Στεφάνου στον ομώνυμο Ιερό Προσκυνηματικό Ναό της πόλης των Τρικάλων. Του Πανηγυρικού Εσπερινού τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022 προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος. Το Θείο Λόγο κήρυξε ο...
27 Δεκεμβρίου, 2022 - 20:16
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2022 - 4:10

Ο Μητροπολίτης Τρίκκης στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Τρικάλων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Τρίκκης στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Τρικάλων

Με τη δέουσα εκκλησιαστική τάξη η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης τίμησε τη σεπτή μνήμη του Αγίου ενδόξου Πρωτομάρτυρος και Αρχιδιακόνου Στεφάνου στον ομώνυμο Ιερό Προσκυνηματικό Ναό της πόλης των Τρικάλων.

Του Πανηγυρικού Εσπερινού τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022 προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος.

Το Θείο Λόγο κήρυξε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Σχοινάς ο οποίος με την γλαφυρότητα του λόγου του ομίλησε καταλλήλως για την εορτή.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων 26.12.2022

Πλήθος πιστών συνέρρευσε ευλαβικά το πρωί της κυριωνύμου ημέρας, Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022, για να τιμήσει τη μνήμη του Αγίου Στεφάνου και να προσκυνήσει την Ιερά Εικόνα του, αλλά και το πάνσεπτο τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου του, το οποίο φυλάσσεται ως πολύτιμο θησαύρισμα εντός του Ναού.

Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου κ. Χρυσόστομος μαζί με κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στο Θείο Λόγο που κήρυξε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Σχοινάς αναφέρθηκε στο βίο του Αγίου Στεφάνου.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Η εορτή του Αγίου Πρωτομάρτυρος Στεφάνου στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης 27.12.2022

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων