09/08/2019 09/08/2019 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου τελέσθηκε η ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνα προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Flushing της Nέας Yόρκης, την Πέμπτη. Η ενορία εξέφρασε τις ευχαριστίες της στο Θεό για το όμορφο απόγευμα κατάνυξης και προσευχής, με τον κ. Ελπιδοφόρο, στον οποίο ευχήθηκε...
09 Αυγούστου, 2019 - 19:37
Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2019 - 19:41

Μέγας Παρακλητικός Κανών στον Αγιο Νικόλαο Flushing, NY

Διαδώστε:
Μέγας Παρακλητικός Κανών στον Αγιο Νικόλαο Flushing, NY

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου τελέσθηκε η ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνα προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Flushing της Nέας Yόρκης, την Πέμπτη.

Η ενορία εξέφρασε τις ευχαριστίες της στο Θεό για το όμορφο απόγευμα κατάνυξης και προσευχής, με τον κ. Ελπιδοφόρο, στον οποίο ευχήθηκε «Αξιος» και «Εις Πολλά Ετη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι προσφέρθηκε στον Αρχιεπίσκοπο μία εικόνα του Αγίου Ιακώβου Τσαλίκη, την οποία φιλοτέχνησε ο π. Αριστείδης, του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου.

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ – Fb St. Nicholas Greek Orthodox Shrine Church – Flushing, NY

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων