25/10/2020 25/10/2020 Στη σημερινή Θ. Λειτουργία στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Στεφάνου Παρισίων προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ, με τη συμμετοχή πλήθους πιστών, τηρουμένων των μέτρων ασφαλείας λόγω της πανδημίας. Παρόντες οι Εξοχ. Πρέσβεις της Ελλάδος κ. Άγη Μπαλτά, της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γεώργιος Σιακάλης και ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδος στον ΟΟΣΑ Πρέσβυς κ....
25 Οκτωβρίου, 2020 - 21:03
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2020 - 20:50

Θεία Λειτουργία και Δοξολογία για την 28η στο Παρίσι

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία και Δοξολογία για την 28η στο Παρίσι

Στη σημερινή Θ. Λειτουργία στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Στεφάνου Παρισίων προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ, με τη συμμετοχή πλήθους πιστών, τηρουμένων των μέτρων ασφαλείας λόγω της πανδημίας.

Παρόντες οι Εξοχ. Πρέσβεις της Ελλάδος κ. Άγη Μπαλτά, της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γεώργιος Σιακάλης και ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδος στον ΟΟΣΑ Πρέσβυς κ. Γεώργιος Πρεβελάκης, ο Ακόλουθος Άμυνας και οι Πρόεδροι της Ελληνικής Κοινότητας Παρισίων και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γαλλίας.

Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας, εψάλη η Δοξολογία επ’ ευκαιρία της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Πρέσβυς της Ελλάδος κ. Άγη Μπαλτά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων