29/03/2020 29/03/2020 Με τον Υπουργό Υγείας και  Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ κ. Άλεξ Αζάρ συνομίλησε την Παρασκευή ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Αντικείμενο της συνομιλίας, τί άλλο το θέμα που απασχολεί όλον τον πλανήτη, την πανδημία που έχει ανατρέψει την καθημερινότητα του παγκόσμιου πληθυσμού. Στη συνέχεια χθες ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος απευθυνόμενος στους κληρικούς του μέσω τηλεδιάσκεψης τους...
29 Μαρτίου, 2020 - 12:20
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2020 - 13:05

Βοήθεια σε γιατρούς και νοσηλευτές στην Αρχιεπ. Αμερικής

Διαδώστε:
Βοήθεια σε γιατρούς και νοσηλευτές στην Αρχιεπ. Αμερικής

Με τον Υπουργό Υγείας και  Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ κ. Άλεξ Αζάρ συνομίλησε την Παρασκευή ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

Αντικείμενο της συνομιλίας, τί άλλο το θέμα που απασχολεί όλον τον πλανήτη, την πανδημία που έχει ανατρέψει την καθημερινότητα του παγκόσμιου πληθυσμού.

Στη συνέχεια χθες ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος απευθυνόμενος στους κληρικούς του μέσω τηλεδιάσκεψης τους κάλεσε να οργανώσουν βοήθεια στις οικογένειες γιατρών, νοσηλευτών και εργαζομένων υγείας και επίσης να παράσχουν γεύματα σε παιδιά που βιώνουν έλλειψη.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων