27/11/2021 27/11/2021 Τρισάγιο επί του τάφου του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κυρού Στυλιανού, στο κοιμητήριο Rookwood του Σύδνεϋ, τελέστηκε την Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021, ημέρα εορτασμού της μνήμης του Αγίου Στυλιανού, κατά την οποία ο αοίδιμος Ιεράρχης εόρταζε τα ονομαστήριά του. Το Τρισάγιο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, πλαισιούμενος από τους Θεοφιλεστάτους Επισκόπους Μιλητουπόλεως κ. Ιάκωβο,...
27 Νοεμβρίου, 2021 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2021 - 10:45

Στον τάφο του προκατόχου του ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας

Διαδώστε:
Στον τάφο του προκατόχου του ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας

Τρισάγιο επί του τάφου του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κυρού Στυλιανού, στο κοιμητήριο Rookwood του Σύδνεϋ, τελέστηκε την Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021, ημέρα εορτασμού της μνήμης του Αγίου Στυλιανού, κατά την οποία ο αοίδιμος Ιεράρχης εόρταζε τα ονομαστήριά του.

Το Τρισάγιο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, πλαισιούμενος από τους Θεοφιλεστάτους Επισκόπους Μιλητουπόλεως κ. Ιάκωβο, Μελόης κ. Αιμιλιανό, Κυανέων κ. Ελπίδιο, Σινώπης κ. Σιλουανό, Σωζοπόλεως κ. Κυριακό, Μαγνησίας κ. Χριστόδουλο και Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίο, και από τον Ιερολογιώτατο Αρχιδιάκονο κ. Αθηναγόρα Καρακωνσταντάκη.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Μακάριος προσκύνησε με σεβασμό στον τάφο του προκατόχου του, δεόμενος ο Θεός να τον αναπαύει μετά των Αγίων και των Δικαίων.

 

 

Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων