01/06/2023 01/06/2023 Πάνω από πενήντα αγόρια από δώδεκα διαφορετικά Κατηχητικά σχολεία από όλο το Σύδνεϋ και από το Γουόλονγκονγκ συγκεντρώθηκαν για να διαγωνιστούν στο Πρωτάθλημα Κατηχητικών Σχολείων. Αφού ξεκίνησαν τη μέρα με προσευχή στις 28 Μαΐου, τα αγόρια παροτρύνθηκαν από τον π. Παντελεήμονα, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεράσιμου Leichhardt, να τα δώσουν όλα στους επερχόμενους...
01 Ιουνίου, 2023 - 19:46
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2023 - 18:33

Σύδνεϋ: Ημέρα αθλητισμού για τα αγόρια 12 Κατηχητικών Σχολείων

Διαδώστε:
Σύδνεϋ: Ημέρα αθλητισμού για τα αγόρια 12 Κατηχητικών Σχολείων

Πάνω από πενήντα αγόρια από δώδεκα διαφορετικά Κατηχητικά σχολεία από όλο το Σύδνεϋ και από το Γουόλονγκονγκ συγκεντρώθηκαν για να διαγωνιστούν στο Πρωτάθλημα Κατηχητικών Σχολείων.

Αφού ξεκίνησαν τη μέρα με προσευχή στις 28 Μαΐου, τα αγόρια παροτρύνθηκαν από τον π. Παντελεήμονα, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεράσιμου Leichhardt, να τα δώσουν όλα στους επερχόμενους αγώνες, ενθυμούμενοι τη σημασία των δεσμών που δημιούργησαν μεταξύ τους στο Κατηχητικό Σχολείο.

Στη συνέχεια, χωρίστηκαν σε ομάδες και διαγωνίστηκαν σε τρία αθλήματα: Ποδόσφαιρο, Ultimate Frisbee και Dodgeball.

Μετά από τρεις γύρους, έκαναν ένα μικρό διάλειμμα από τους αγώνες και συγκεντρώθηκαν για να ακούσουν τον π. Σωφρόνιο από την εκκλησία του Τιμίου Σταυρού στο Wollongong, ο οποίος μίλησε για την αξία του αθλητισμού και παρομοίασε τον πνευματικό αγώνα με τις αθλητικές προσπάθειες που κατέβαλαν τα αγόρια.

Στον μεγάλο τελικό η ομάδα της Ενορίας Αναστάσεως του Χριστού Kogarah αντιμετώπισε τη μεικτή ομάδα από τους Αγίους Πάντες Belmore και την Αγία Αικατερίνη Mascot, όπου μετά από έναν αμφίρροπο αγώνα, στα τελευταία λεπτά του αγώνα η ομάδα από το Kogarah πέτυχε το νικητήριο γκολ και στέφθηκε πρωταθλήτρια της διοργάνωσης του 2023.

Οι διοργανωτές απευθύνουν ευχαριστίες σε όσους παραβρέθηκαν, στήριξαν και πήραν μέρος στο Πρωτάθλημα, όπου ανεδείχθη η χαρά και ο ενθουσιασμός που πηγάζουν από την αληθινή χριστιανική συναναστροφή και η σημασία των σχέσεων που διαμορφώνονται στα Κατηχητικά σχολεία των Ενοριών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.

Πηγή: greek.vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων