18/03/2023 18/03/2023 Με αφορμή τη πασχαλινή περίοδο, το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στη Βικτώρια, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας  κ.κ. Μακαρίου, διοργανώνει τον καθιερωμένο πασχαλινό έρανο με σκοπό να βοηθηθούν οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομική δυσχέρεια. Στον συγκεκριμένο έρανο δεν μαζεύονται χρήματα αλλά τρόφιμα, τα οποία, αφού συσκευαστούν, μοιράζονται σε οικογένειες που έχουν...
18 Μαρτίου, 2023 - 10:45
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2023 - 10:05

Βικτώρια: Πασχαλινός έρανος τροφίμων 2023 του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας

Διαδώστε:
Βικτώρια: Πασχαλινός έρανος τροφίμων 2023 του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας

Με αφορμή τη πασχαλινή περίοδο, το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας στη Βικτώρια, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας  κ.κ. Μακαρίου, διοργανώνει τον καθιερωμένο πασχαλινό έρανο με σκοπό να βοηθηθούν οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομική δυσχέρεια. Στον συγκεκριμένο έρανο δεν μαζεύονται χρήματα αλλά τρόφιμα, τα οποία, αφού συσκευαστούν, μοιράζονται σε οικογένειες που έχουν ζητήσει βοήθεια από το Κέντρο Προνοίας.

Το Κέντρο καλεί όλους τους ομογενείς να προσφέρουν τρόφιμα, τα οποία δεν χρειάζονται συντήρηση στο ψυγείο. Τα τρόφιμα θα πρέπει να συγκεντρωθούν στις κατά τόπους εκκλησίες μέχρι και την Κυριακή, 9 Απριλίου 2023, ή/και στο Ελληνικό Κέντρο Πρόνοιας (7 Hartington Street, Northcote) μέχρι και την Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023, μεταξύ των ωρών 9π.μ.-5μ.μ., εκτός των επίσημων αργιών.

Από την πρώτη χρονιά που ξεκίνησε ο συγκεκριμένος έρανος, οι ομογενείς αγκάλιασαν την προσπάθεια, προσφέροντας με μεγάλη προθυμία.

Η ύπαρξη συνανθρώπων μας που ζουν κάτω από δύσκολες συνθήκες είναι ένα αναμφισβήτητο γεγονός. Όπως διαβεβαιώνει και το προσωπικό του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας, αλλά και οι εθελοντές, το πρόβλημα είναι υπαρκτό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, από ντροπή ίσως αποφεύγουν κάποιοι που έχουν πρόβλημα να το συζητήσουν με τους ειδικούς και να ζητήσουν βοήθεια. Οι περιπτώσεις αυτές είναι πιο δύσκολες, καθώς δεν μπορούν οι αρμόδιοι φορείς να τους προσφέρουν την προβλεπόμενη βοήθεια.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στο Ελληνικό Κέντρο Πρόνοιας Βικτώριας, στο τηλέφωνο (03) 9486 6588, και να ζητήσουν με τον κ. Γιάννη Πιλαλίδη.

*Φωτογραφία από τον Πασχαλινό έρανο του 2022. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων