02/05/2020 02/05/2020 “Είχα την τιμή και την χαρά σήμερα να συμμετάσχω σε τηλεδιάσκεψη με θέμα την ενίσχυση της ελληνομάθειας στο εξωτερικό, μετά από πρωτοβουλία του Ανώτατου Συμβουλίου για την Ελληνική Παιδεία στις ΗΠΑ, παρουσία και του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου” αναφέρει η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως σε επίκαιρη ανάρτησή της. “Στη διαδικτυακή συνεδρία,...
02 Μαΐου, 2020 - 21:25
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2020 - 21:11

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής και Κεραμέως σε τηλεδιάσκεψη για την ελληνομάθεια

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος Αμερικής και Κεραμέως σε τηλεδιάσκεψη για την ελληνομάθεια

“Είχα την τιμή και την χαρά σήμερα να συμμετάσχω σε τηλεδιάσκεψη με θέμα την ενίσχυση της ελληνομάθειας στο εξωτερικό, μετά από πρωτοβουλία του Ανώτατου Συμβουλίου για την Ελληνική Παιδεία στις ΗΠΑ, παρουσία και του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου” αναφέρει η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως σε επίκαιρη ανάρτησή της.

“Στη διαδικτυακή συνεδρία, στην οποία ο Καθ. Π. Μήτκας παρουσίασε τις σκέψεις του για τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας στη Β. Αμερική, συμμετείχαν σχεδόν 200 εκπαιδευτικοί της Ομογένειας που καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για την ευρύτερη δυνατή διάδοση και εμπέδωση της ελληνικής γλώσσας και ελληνικής παιδείας ευρύτερα. Τους συγχαίρω θερμά για το έργο τους και τους διαβεβαιώ ότι το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων θα στηρίξει τη σημαντική προσπάθειά τους με όλες του τις δυνάμεις”.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων